Satamakaupungin leipomo

Kotka on satamakaupunki, jossa satamakaupungin leipomo konditoria Galette palvelee kotkalaisia maukkaiden ja maistuvien leivonnaisten muodossa.

Leipomo konditoria Galette perustettiin vuonna 1957 Karhulaan. Vuonna 1983 leipomo muutti Hovinsaarelle, samalla toimintaa laajennettiin leipämyymälöillä ja kahviloilla.

Galetten tuotteet maistuivat kotkalaisille, niinpä Hovinsaaren leipomoa laajennettiin vuonna 1988. Vuonna 2010 toimintaa laajennettiin jälleen, tällä kertaa toisella leipomolla.

Galette on ranskaa ja tarkoittaa leipää, kakkua, keksiä ja meritermeissä laivakorppua. Siinäpä sopivasti kansainvälinen nimi satamakaupungin leipomolle!

Tänä päivänä Galette merkitsee kotkalaisille – kahden leipomon lisäksi – maukkaita ja maistuvia leivonnaisia, joita ammattitaitoinen henkilökunta on leiponut jo useamman sukupolven arkeen ja juhlaan.

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Suosittelemme